top of page

FUTBOL FEM UD CIRERA

DIMARTS I DIJOUS

 

          De 17:45h a 19:00h        

Unión Deportiva Cirera

 

Camp Municipal de Futbol de Cirera

(Ctra. de Cirera 262, Mataró)

ENTRENADORS

Jonathan Cañete Gallardo (entrenador)

Saray Romero Mateo

(delegada)

CRÒNIQUES DELS PARTITS. TEMPORADA 2020/2021

Cròniques 2020/2021

Acabem una temporada que ha estat molt curta, amb les ganes d'engegar una nova temporada 2021/2022 amb salut i plena d'èxits!

FEM - UD Cirera 2on classificat de la Lliga catalana de futbol 7.

La U.D.Cirera hizo un buen trabajo este fin de semana contra C.E.Europa, estuvo muy reñido la primera parte y hubo mucha intensidad por ambas partes. José un pilar importante en el equipo del cirera se lesionó al final de la primera parte cosa que provocó inestabilidad en este equipo. El partido al final se decanto por el Europa con un resultado de 0-6

Todos los jugadores U.D.Cirera como C.E.Europa dieron su máximo y tuvimos un partido divertido e intenso.

DISSABTE 22 MAIG 2021       UD Cirera 0 - 6 CE Europa

Lliga Catalana Futbol 7 Grup 2

Després de més d'un any per fi hem pogut tornar a la competició! Molt bones sensacions per part dels dos equips, motivació al màxim nivell! Contents al veure on s'han vist reflectits tots els conceptes treballats durant aquesta temporada intermitent: control, passades, xut, ubicació en el camp, buscar línies per les passades... En general un partit molt igualat e intens de principi a fi, concloent amb un 3 a 5 a favor del UD Cirera.

DISSABTE 24 ABRIL 2021       AT Masnou 3 - 5 UD Cirera

Lliga Catalana Futbol 7 Grup 2

TEMPORADA 2019/2020

Temporada 2019/2020

 I TORNEIG FEM FUTBOL 7

29/09/2019

La Fundació Grama, de Santa Coloma de Gramanet, s'ha erigit aquest diumenge 29 de setembre, al Camp Municipal Fransico Melero de Mataró com a guanyador de la primera edició del Torneig FEM Futbol 7, un esdeveniment esportiu emmarcat dins dels actes de celebració del 10è Aniversari del Club FEM. Els Club Levante Las Planas-Club EsportiuEstel, l'U.D. Cirera i l'Atlètic de Masnou han estat els altres clubs participants. Gràcies a tots per la vostra participació.

Agraïm, també el suport de l'Ajuntament de Mataró, la Federació ACELL, la Fundació el Maresme, Idilia Foods, Moto Aranda, Otto Sport Bar i Tissertex. 
 

bottom of page