top of page

ESTEM D'ANIVERSARI!

Aquest any 2019 en fem 10! 

El Club FEM va néixer el desembre de l'any 2009, fruit de l'aposta de 3 entitats de la ciutat, amb la voluntat de fer arribar l'esport a les persones amb discapacitat. 

La missió de Club FEM era, i és, fomentar la pràctica esportiva dins d'aquest col·lectiu i alhora, donar resposta a la insuficient oferta esportiva existent oferint un programa d'activitats molt ampli contemplant les necessitats específiques d'aquest col·lectiu. 

i... 10 anys més tard aquí seguim! Fidels als nostres objectius i compromesos amb la nostra causa. Amb més de 60 esportistes repartits en diferents modalitats esportives, seguim treballant per a la creació de seccions esportives adaptades dins dels clubs "convencionals" de la ciutat i comarca.

 

Aquest 10è aniversari doncs, és un gran moment pel Club! I la celebració que farem estarà a l'altura de la situació, perquè 10 anys de treball i d'integració esportiva i social s'ho mereixen! 

 

Durant tot l'any, realitzarem diferents tornejos esportius de les diferents modalitats esportives que Club FEM té en funcionament a dia d'avui: petanca, handbol, bàsquet, futbol i atletisme, trobant-se tots, a més a més, a l'esdeveniment principal de celebració dels 10 anys:

La V Jornada d'Esport Adaptat al Carrer, del proper 19 de maig.

 

Aquest dia inundarem el Recinte Firal del Nou Parc Central d'esport adaptat, donant a conèixer la tasca de Club FEM i d'altres entitats que treballen per l'esport amb persones amb discapacitat. 

Serà l'esdeveniment principal de l'any, és per això que us convidem a totes i tots a participar activament dels esdeveniments, donant suport als nostres esportistes i per què no, coneixent una mica més què és l'esport adaptat i quina és la funció del Club FEM en aquesta tasca tant complicada com gratificant que fem. 

Esperem poder celebrar-ne molts més! 15, 20, 25... i seguir sumant!

SUMA'T A LA CAMPANYA 

#FEM10ANYS

Des de Club FEM iniciem una campanya de difusió a les xarxes socials amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca social del Club però alhora fer difusió del 10è aniversari del Club i de l'esdeveniment principal d'aquest aniversari: 

 

La V Jornada d'Esport Adaptat al Carrer. 

 

És per això que ens agradaria molt comptar amb la vostra col·laboració! Com?

 

Descarregueu-vos el cartell que teniu aquí al final de la publicació, imprimiu-lo i graveu-vos felicitant al Club FEM pels seus 10 anys i animant-vos a venir a la Jornada d'Esport Adaptat al Carrer del proper 19 de maig.

Aquest vídeo, que no duri més de 30 segons, penjeu-lo a les vostres xarxes socials amb el coixinet #FEM10ANYS i etiqueteu-nos a la publicació. Nosaltres el compartirem a les nostres xarxes socials i us mencionarem a la publicació!

Us deixem aquí sota els noms d'usuari de les xarxes socials perquè ens pugueu mencionar a les publicacions que feu:

- Instagram: @clubfemmataro

- Twitter: @ClubFEMmataro

- Facebook: @clubfemmataro

Esperem que us animeu a participar, ja que ens agradaria comptar amb una alta participació en aquesta campanya de promoció de l'esport adaptat a la nostra ciutat. És una manera més de seguir creixent, i si tots i totes ens ajudeu, serà molt més fàcil que Club FEM acabi complint els 15, els 20, els 25 anys... i sumant!

Res més! 

Ens veiem el diumenge 19 de maig, al recinte firal del Nou Parc Central!

bottom of page