top of page
2022

Diumenge 22 de maig  al camp Municipal Francisco Melero de 9:00h a 14:00h, Club FEM organitza el  II Torneig FEM Futbol 7 amb la col·laboració de UD Cirera i Ajuntament de Mataró.

Participaran 4 equips, FEM Atlètic Masnou, CF Sabadell inclusiu, Europa ACIDH i FEM UD Cirera.

II Torneig FEM de futbol 7 22 de maig 2022

L'equip Europa ACIDH es proclama campió del II torneig FEM futbol 7.

2021

III Torneig FEM-UEM

El proper diumenge 19 de desembre 2021 celebrarem la 3a edició del Torneig FEM-UEM de bàsquet que vam haver d'ajornar a l'estiu per causa de la pandèmia.

4 equips participaran en aquest torneig, Specials C.B. Vila de Montornès, Llamps, TEB B i FEM-UEM.

2019

 I TORNEIG FEM FUTBOL 7

29 de Setembre de 2019

Primer torneig de futbol 7 en motiu de celebració del 10è aniversari del Club FEM, amb la intenció de seguir en nove edicions.

UD Cirera, Club Atlètic Masnou, Club Levante las Planas-Estel, Fundació esportiva Grama

V Jornada d'esport adaptat al carrer
19 maig 2019

El diumenge 19 de maig vam celebrar la V Jornada d'esport adaptat al carrer al Recinte Firal del Parc Nou.

Una jornada que va quedar deslluïda per la pluja que a mig matí va caure torrencialment i es va haver de anular la majoria d'activitat.

Aquesta jornada volia ser també, un acte més dels actes programats per celebrar el 10è aniversari del club.

Hi va haver la participació de:

Dolls 4 girls i Agimm amb punts informatius, Fundació Maresme i Sports Funàtics van dinamitzar la jornada amb jocs i Àreadaptada va organitzar un circuit amb bicicletes adaptades.

Es va poder fer el sorteig de productes cedits per Marc Màrquez, Oques Grasses, Andrés Hiniesta, Dïdac Vila, Martí Casas, Domenec Lladó, Quadis CN Mataró, Hotel Atenea, Otto Soprt Bar, Roman Pizza i el mon de l'esquitx.

2018

IV Jornada d'esport adaptat al carrer

6 maig 2018

El dia 6 de maig de 2018, Club FEM, vam organitzar la nostra jornada al Recinte Firal del Parc Nou: " IV Jornada d'esport adaptat surt al carrer", Es tracta d'una jornada de demostració de totes les disciplines que tenim a dia d'avui a Club FEM i on convidem altres entitats que treballen pel benestar de les persones amb discapacitat intel·lectual i física. Volem visualitzar la nostra tasca i oferir la possibilitat a tots aquells interessats que fins ara no han trobat lloc per practicar-los.

2017

III Jornada d'esport adaptat al carrer 18 juny 2017

Un any més Club FEM juntament amb Ajuntament de Mataró organitzen les III Jornades d'esport adaptat al carrer. L'objectiu d'aquestes jornades és donar a conèixer l'esport adaptat i quines entitats hi estan al darrera.

En aquesta edició hi van participar ITCAN amb activitats assistides amb gossos, LLARS AMISTAT CHECHIRE Fundació Privada amb demostració de Boccia, AGIMM i CLUB NATACIÓ MATARÓ amb  carpes informatives i CLUB BÀSQUET VILA MONTORNÈS amb una demostració de bàsquet amb l'equip de bàsquet FEM-UEM.

Les seccions de rítmica, Atletisme i futbol de club FEM van fer demostracions i també els participants van poder fer un circuit de slalom amb cadires de rodes.

bottom of page